İstiklal İlkokulu

Vizyon: Eğitim öğretim sisteminde öğrencinin merkezde bulunduğu, süreç içerisinde aldığı eğitim ve öğretimin çıktılarını olumlu yönde davranış haline getirebilen, Atatürk ilkelerine bağlı ve bunları korumayı kendine amaç edinen, öğrendiklerini yorumlayarak tekrar yapılandırabilen, kültürel, sanatsal, sportif faaliyetlere katılımcı, düşünen, sorgulayan, analiz eden çağdaş bireylerin yetiştirildiği bir okul olmak istiyoruz.

Misyon: Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlayarak, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, kendine güvenen, sanatla, sporla, sosyal aktivitelerle zenginlendirilmiş bir eğitim sayesinde 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilen, teknolojiyi etkin bir şekilde kullanabilen, nitelikli öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama: 08:45 Ders Bitiş: 14:50
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Beyaz Bayrak Projesi, Beslenme Dostu Okul Projesi, eTwinning Projesi, Okulum Temiz Projesi

WEB - https://luleburgazistiklalio.meb.k12.tr

Adres - Hürriyet Mah. Gönül Sok. No22 Lüleburgaz / Kırklareli