Okulumuz eTwinning Okulu Etiketi Kazandı

Okulumuz;  Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmalar  ile "eTwinning School" eTwinning Okulu etiketi almaya hak kazanmıştır.

24.03.2021 218

Okulumuz; Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmalar ile Avrupa seviyesinde yüksek bir görünürlüğe sahip olmasını sağlayacak olan ''eTwinning School'' etiketini kazandı. Bu etiketi alan okullar; dijital uygulamalar, e-güvenlik uygulamaları, pedagojiye yenilikçi yaklaşımlar kazandırma; personelin sürekli mesleki gelişiminin desteklenmesi, personelle ve öğrencilerle işbirlikçi öğrenme uygulamalarının desteklenmesi bakımından öncü okullar olarak tanımlanmaktadır. İstiklal İlkokulu, kazandığı etiketi tüm tanıtıcı ve bilgilendirici materyallerde kullanabilecektir. Projelerde aktif görev alan, emeği geçen tüm öğrencilerimizi, velilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

24-03-202124-03-2021